Sofia’s Jewel box

 

 

Има жени, които правят нещата по-добри просто като се появят. Има жени, които карат нещата да се случват. Има жени, които си проправят пътя. Има жени, които внасят разлика в живота ни. И жени, които ни карат да се усмихваме. Има жени с чар, интелект и мъдрост, които успяват чрез силата и куража си. Има жени, които променят света всеки ден…

Жени като вас. Жени като нас. И точно за нас е тази кутия за бижута – в която са бижутата, с които покоряваме света, аксесоарите, с които се усмихваме и тези, които ни вдигат духа, в моментите, в които ни се иска никой да не може да ни види, за да продължим напред усмихнати и с нови сили да живеем живота на една жена в големия град, в малкия град, в малката държава, на далечния континент, в шарения пъстър и понякога малко страшен, но така красив и вълнуващ… СВЯТ.

В Sofia’s Jewel box съм сложила всички бижута, които винаги съм искала да нося, но не съм откривала в магазин. Идеята за моята “Кутийка за бижута” се роди съвсем неочаквано като опит за подарък и бързо започна да живее свой живот. В това сам да изработваш бижутата си има много магия и удоволствие. Тук ще намерите бижута от естествени минерали, метал и кристали, изработени така, както ги виждам аз – блестящи, красиви, стилни и подходящи за големи приключения. Заповядайте!

 

Адрес:

Sofia’s Jewel box

https://www.facebook.com/sofiasjewelbox