Ръчно изработени бижута

ръчна изработка на бижута

Казват, че в творчеството и в любовта, преди всичко трябва да бъдем откровени.

Представяме ви Славина – тя изработва своите бижута с много любов и с цялото откровение на душата си. Също така вярва, че както в любовта, така и в творчеството няма точни мерки. Ето защо нейните ръчно изработени бижута са родени от вдъхновението на момента, от потока на живота и от колорита на емоционалните и вълнения.

В този смисъл всяко едно бижу излязло от ръце и е носител на неповторимите моменти на времето. Както са казали мъдрите хора: “Никога не можеш два пъти да се изкъпеш в една и съща река”. Така и вие, дами, чрез нейните бижута ще притежавате частица от уникалноста на времето в комбинация с подбрани материали и прецизна изработка. Вярваме, че всяка жена заслужава да бъде, да изглежда и да усеща себе си красива. А защо да не създадем заедно тази реалност и с бижута на Славина , чрез които бихме искали да споделим с вас нейният вътрешен свят, нейните часове за релакс, нейната работа, нейното хоби, нейният живот…

Тези и още много ръчно изработени бижута, може да видите и в страницата на Славина

Slavina HM – Facebook Fan страница

Ако сте намерила вече своето бижу, а скоро ви предстои абитуриентски бал и нямате рокля, може би е време да разгледите тези рокли за абитуриентски бал и да изберете своята перфетна визия.