Икеа – магазин в София

Икеа - магазин в София

Основната концепция на IKEA е основана върху предлагането на широка гама функционални дизайнерски продукти за обзавеждане на дома на ниски цени, достъпни за по-голямата част от населението като по този начин вдигат значително летвата на конкуренцията между тях и другите производители. Името IKEA идва от инициалите на Ингвар Кампрад. Именно той е създателят й. Ингвар е предприемач от Смодланд(провинция в южната част на Швеция), който е използвал всяка възможност да се намалят разходите по произвоствената част на продуктите, като в същото време не се пести от идеи и качество.

Днес запазената марка на IKEA представлява водеща марка в обзавеждането на дома с повече от 330 магазина в 40 държави и близо 154 000 служители. Повечето продукти на IKEA са предназначени да бъдат транспортирани в плоски опаковки и сглобени у дома на клиента. Това намалява цената на продукта чрез свеждане до минимум на разходите за транспорт и съхранение. По този начин концепцията на IKEA прави достъпни голямо количество функционални продукти, които да задоволят потребностите на много семейства, нуждаещи се от повече място за съхранение на вещите си. Когато пространството е малко, те трябва да се справят с това трудно изпитание да подредят всичко необходимо в определена квадратура. В този насока дизайнерите на IKEA винаги търсят нови начини за подобряване на живота на хората.

Но до колко добър дизайн, функционалност и високо качество могат да се комбинират с ниска цена?

Телефон за клиенти: 0800 45 800
Е-mail: cs.sofia@ikea.bg

Работно време на магазина:
Понеделник-събота 10:00 – 21:00 ч.
Неделя 10:00 – 20:00 ч.

Работно време на ресторанта:
Понеделник-събота 09:00 – 20:30 ч.
Неделя 09:00 – 19:30 ч

Ikea- ул.  Околовръстен път 216

Уеб сайт: www.ikea.com

Харесва ли ви или не, ИКЕА са фактор на пазара. Далеч по-некомерсиални са магазините на Debenhams, които отвориха врати в България. От техните адреси и описание можете да разберете какви са продуктите, които продават и къде са локализирани.