Универсален магазин Debenhams

Debenhams е създаден през 1778 от г-н Флинт и г-н Кларк, в Лондон. Debenhams се е развивал с годините и е придобил името на универсален магазин в градовете в цяла Великобритания. Компанията продава стоки под редица търговски марки, които притежава. Debenhams предлага широка гама от открояващи се марки, сред които дизайнерските линии на творци като J by Jasper Conran и Star by Julien MacDonald. В Debenhams има всичко под един покрив, включително най-новата мода за цялото семейство и стилни аксесоари за вашия дом.

Към октомври 2012 г. компанията оперира 167 магазина като в същото време разполага с 61 франчайз магазини, работещи в други страни, включително Филипините, а от декември 2012г вече е и в София. Обектът е на 3 етажа с обща площ от 2800 кв.м в разположения на столичния бул. “България” Bulgaria Mall.

Очаква ви голямо разнообразие на достъпни цени и високо качество, съчетано с индивидуално внимание към всеки клиент.

Адрес:
София,
бул. България 102
Bulgaria Mall

Уеб сайт: www.debenhams.com

 

След като разгледате магазина може би ще искате да видите и нещо за дома. Може би мебели? Като например да си купите нов диван или пък да разгледате откъде ще можете да купите хубава кухня за предстоящото Ви нанасяне в новия дом. Страницата за магазините за мебели в софия ще ви помогне в избора.