Цветарски магазини с доставка на цветя в София

Къде в софия има магазини за цветя с доставка?

цветя Flowerland

Flowerland продават цветя, които са произведени от най-добрите семена, доставени са от най-благоприятните кътчета на света и са отгледани с много любов и грижи, за да стигнат до вас и да красят вашия празник или ежедневие. Независимо дали ще са за любим човек или искате да украсите и аранжирате дома и офиса си, магазин за цветя Flowerland ви очаква всеки ден от 09:00 до 20:00 часа на посочения от Магазини в София адрес:

Адрес:

София,
Симеоновско шосе 201
Работно време :
понеделник до събота
от 9.00 до 20.00
неделя
от 9.00 до 18.30
Телефони:
0898 597 056
0898 548 671
e – mail :
flowerland.bg@gmail.com
flowerland симеоновско шосе 201

Уеб сайт:www.flowerland.bg
————————————————————————————————————————————————–

цветя Cvetarya

Когато посетите техния магазин се надяваме да намерите красивите цветя, които отговаря на вашия вкус. За тях цветето не е нещо което трябва да се подарява при повод. Те вярват, че величието на цветята трябва да присъства и в ежедневието, а тяхната цел е да променят начина на живот в дома с красотата и аромата на свежи цветя. Магазин за цветя Cvetarya ще ви посрещне с усмивка и ще се погрижи за вашия правилен избор, както и ще ви даде ценен съвет за отделните поводи и празници, когато поднасяте цветни подаръци.

Адрес:

София,
ж.к.Лагера,
ул.Каварна 9
Работно време:
понеделник до събота
от 8:00 – 20:00 часа
неделя – по предварителна заявка
Телефон:
+359 878 23 50 33
+359 889 73 39 88
Cvetarya ул. каварна 9

Уеб сайт: www.cvetarya.com

————————————————————————————————————————————————–

доставка на цветя Margarita Flowers

Техните букети и аранжировки с цветя даряват с карасота близки на сърцето хора, придават свежест и уют на офиса, или вашия дом. Ако желаете да подарите красива кошница с цветя или подаръци за рожден ден или годишнина или пък желаете да поздравите младоженци с прекрасни сватбени подаръци, Margarita flowers е вашето място.  Приемат поръчки и доставят желания от вас букет или подарък на адрес, както и са готови на всички специални желания на скъпите си клиенти.

Адрес:

ж.к. “Люлин – 6″,
бл. 603, ап. 24

Телефон:
088 8 723 394,
02 827 38 95
Работно време:
08:00- 10:00
e-mail:
sales@margaritaflowers.com
margarita_flowers@yahoo.com
Magic flowers жк. люлин

Уеб сайт: www.margaritaflowers.com

———————————————————————————————————————————————————————————

Magi Flowers цветарски магазини

Магазин за цветя Magi Flowers представя, разнообразие от багри, форми и благоухания на цветя, които привличат всеки човек. Магазините за цветя Magi Flowers отглеждат растенията с любов и стремеж да пресъздадат красотата на природата и да я задържат по-близко край вас. Цветята винаги са съпътствали празниците, церемониите и обичаите на хората от всички краища по света. Посетете Magi Flowers и изберете вашия цвят.

Адрес:

София,
бул. Александър Стамболийски 190
Денонощен магазин
Magi flowers стамболийски 190

Уеб сайт: www.magiflowers.com

————————————————————————————————————————————————–

GBM цветя в София

Представяме ви вашият експерт в градината.
Пълна гама от семена за цветя, подправки и зеленчуци. Тук ще намерите  италианско качество от фирма Hortus Sementi Srl с гарантирана кълняемост. 100% чист торф, органичен субстрат за отглеждане на саксийни цветя, разсади, балконски, градински растения и тревни площи. Продуктите, които ще намерите са комплектовани в различни асортименти, от различни ценови нива и със съобразена комплекност на решенията за всеки клиент.

Адрес:

София,
ул. Методи Попов бл. 43 А
телефон:
02 8738127
e-mail:
gbm@ecofol.com
GBM ул. методи попов 43 А
Уеб сайт: www.lactofol-gradina.com

————————————————————————————————————————————————–

магазин Цветна Магия в София

Цветна магия е място, в което цветовете на растенията ни омагьосват. Всеки, които си закупи букет, аранжировка или саксийно цвете отнася със себе си късче от тяхната любов към цветята и природата – тяхното магическо усещане за красота и естетика. Това са магазините за цветя Цветна магия – място, създадено с много любов и вкус, а вашият избор ще е награда за техния труд. Посетете ги!

Адрес:

1000 София
ул. “Княз Борис I” 99
тел: 02 980 47 83
info@flowersmagic.com
Cvetna magia княз борис 99

Уеб сайт: www.flowersmagic.com

————————————————————————————————————————————————–

 

New Garden цветарски магазин в София

Сигурни сме, че всеки човек се чувства по уютно и комфортно, когато е  заобиколен от красиви и цветя и се усеща много специален щом ги получи при повод или без повод. Представяме ви магазин с артистични идеи, стил и чувство при оформянето и аранжирането на цветя и букети. За тях подарения букет носи послание, а чрез цветята, които избират и начина по който ги изработват, даряват любов и вдъхновение. Магазини New Garden ви очакват:

Адрес:

София,
бул. “Александър Стамболийски 219

Тел. 02/ 920 04
new garden ал. стамболийски 219

Уеб сайт: www.newgarden.eu