България Мол

        

Като основен административен, политически, културен и бизнес център на България, с население над 2 милиона жители, София е център за бързо развиващи се големи международни компании. Ето защо чуждестранни инвеститори предпочитат София като център за развитие на бизнес. Така започват и първите строителни дейности през 2008 година на може би най-големия мол в България.

Така в края на 2010 г. и през цялата 2011 г. строителството напредва с бързи темпове по проекта от “Студио 17,5-M”, с ръководител арх. Милена Нанова. България Мол има изключително местоположение, в близост до центъра и околовръстен път. Разположението е около едни от богатите квартали на града. България Мол е в пресечна точка на двата големи градски булеварда- ”България” и ”Тодор Каблешков”. Проекта има изключителна видимост от булевардите и е лесно достъпен с автомобил, обществен транспорт или пеша. Района около Мол България е с високо развите, с много офисни и жилищни сгради, което осигурява значителен пътникопоток.

България Мол ще бъде първият търговски център в България, който ще акцентира върху комбинация на международни марки, заедно с най-добрите и качествени български търговци. България Мол е приблизително 137,000 м2 обща разгъната застроена площ. Търговският център включва четири подземни (паркинг и хипермаркет от около 5,600 m2) и четири надземни нива с търговска и развлекателна част. Паркингът предоставя повече от 1100 места с много удобни входове откъм всеки подземен етаж. 85-метрова офис кула, която ще се състои от офиси , ще надвишава 25,000 м2 отдаваема площ.

Сред първите наематели в Мол България е френската верига за потребителски стоки “Карфур”(Carrefour). Отдаването на площите под наем ще се управлява от Colliers International – водеща консултантска компания за търговски недвижими имоти в страната. Проектът е създаден от най-популярните архитекти от MYS Architects Studio, а УниКредит Булбанк заедно с УниКредит Банк Аустрия финансира изграждането на търговско-развлекателен център Мол България в София. Стойност на проекта е 220 милиона евро.

Убедени сме, че България Мол ще бъде сред най-успешните проекти, защото са водени от инвеститори с отлична репутация.

Контакти:

1680 София, България
Белисимо
Бул. България 102,
етаж 7, офис 66,

T: +359 2 491 4000
F: +359 2 854 8114
M: +359 888 444 976
E: info@bulgariamall.bg
W: www.bulgariamall.bg

 

 

ИНВЕСТИТОРИ:

gardinermrpisalamanca capital
17.5studiounicredit bulbankvecman

 

 

 

 

 

 

МАГАЗИНИ В BULGARIA MALL

МОДА ЗДРАВЕ И КРАСОТА ХРАНА/КАФЕ/
РЕСТОРАНТ
Andrews Casyopea BMS
Bul Bel City Optics Cafe’ Cafe’
Catty Essential Cosmetics Dunkin’ Donuts
Contrabanda Eurooptic Gyros
Daphne L’Erbolario KFC
Esprit PharmaMall Mr. Baker
Mr. Snips Subra Ola
Fan Point Sweetbit
Opticlassa Pancake Factory
Fornarina ЕЛЕКТРОНИКА/КОМУНИКАЦИИ Presto Bar
Guess Bose SoleMare Gelateria
H&M I Corner Spaghetti Company
La perla Mtel Subway
Luu Jo Technopolis Thang Long
Manshetti Pulsar Trops Food
Marc O’ Polo Vivacom Wagamama
Playlife
Pompea
Rockeds СУПЕРМАРКЕТ
Scandal Carrefour
Stefanel
Triumph
ОБУВКИ УНИВЕРСАЛЕН МАГАЗИН
Bata Debenhams
Camper
Geox
Kolev and Kolev КИНО
Paolo Bottticelli Arena Cinema
Swissies
АКСЕСОАРИ/БИЖУТЕРИЯ ДЕЦА
Altinbas Giraffes
D’Orne Carnival Kids
Eagle Time Extreme Kids
Estil Hippoland
Misaki Okaidi
Paradise garden
Timeland
Valentin