Онлайн бутик за луксозно бельо

 

Предлагаме колекциите луксозно бельо, бански и аксесоари на френската марка MARC&ANDRE, разработени в няколко линии:
MARC&ANDRE SWIMWEAR – Колекцията луксозни бански костюми и аксесоари е изработена в сътрудничество с най-добрите производители на платове, съобразена с последните модни тенденции допълнена с богата гама от аксесоари – туники,шапки,чанти, сандали, очила и др. Кройките са създадени, за да подчертаят женствените извивки на тялото. Основната колекция е изработена в размери от 36 до 44.

MARC&ANDRE LADY + – Тази колекция е изработена от съшите материали като основната, като кройките са създадени с мисълта да прикриват изличните килограми и да подчертават женствените извивки. Изцяло съобразени с последните модни тенденции, колекцията е разработена в размери от 40 до 52

MARC&ANDRE SPORT – Колекция за жени и мъже, предназначена за водни спортове и активното прекарване на свободнот време край плажа – бански и очила за плуване, чехли, различни вариенти на къси панталонки и бермуди.

COTE D’AMOUR – е младежката линия бански. Дизайнът, материите и цените са насочени към по-младата клиентела. По-екстравагантни, смели, изключително пъстри и по-достъпни ценово.

MARC&ANDRE LINGERIE – Колекция луксозно бельо, спално бельо и домашно облекло изработена от луксозни материи, богато декорирани с дантели и бродерии.

MARC&ANDRE SEAMLESS – Колекция луксозно бельо, изработено по иновативна лазерна безшевна технология. Колекцията веднага завладява с изобилието от цветове и свежи десени и неповторимото усещане за комфорт.

website: www.lace-sands.com

facebook: Lace and Sands