Магазин за обувки – къде?

къде са добрите магазини за обувки

Търсите качествен магазин за обувки? Искате нещо елегантно и стилно? Тук е мястото да разгледате нашите предложения, описани по-долу. Заповачваме с нашите предложения за добрите магазини за обувки!

————————————————————————————————————————————————

обувки casadei

Обувките на звездите, обувките за стилната и елегантна жена. Историята започва в края на 50-те години когато Quinto Kazadi заедно със своята съпруга организират семинар на тема ”малки ръчно изработени обувки”, те бързо печелят популярност, а през 1984 г. семейната фирма започва да изнася обувки за САЩ, Европа и Изтока. Обувките от колекцията са ръчно изработени и цените за чифт са варирали от 350$ до 500$. Днес обувките CASADEI са сред най-интересните предложения на пазара за обувки в столицата. Съчетание на елегантния женствен стил с агресивен външен вид на 80-те, изделията на фирмата по оригинален начин постигат равновесие между класиката и авангардните модни тенденции.

обувка casedei

Адрес на CASADEI в София:

магазин 1 – ул. ”Съборна” 14

магазин 2 – ул. “Раковска” 147

————————————————————————————————————————————————

обукви camper

Обувки създадени от хора, чиито живот е в синхрон с околната среда. Самото име в превод означава ” провинциален човек”, “къмпингуващ”. Е, вече трябва да сте се досетели че споменаваме именно обувките CAMPER. Създадени през 1975г. Camper не е просто обувка, а по-скоро стил, философия на живот, начин на мислене и правилен избор. Посетете магазините на Camper и сами ще се убедите.

обувка camper

Адрес на CAMPER в София:

Магазини Fan Point, бул. “Витоша” 44,

Mall of Sofia, бул. “Стамболийски” 101

Serdika Center, бул. “Ситняково” 48

————————————————————————————————————————————————

обувки converse

Когато заговорим за американската спортна история, за раждането на легенди, герои, иноватори, обединени в общ символ на младостта, оригиналността и индивидуалността с любов към спорта, ще кажем, че това е сценарий, който се простира близо 100 години. Сценария на CONVERSE- истинската душа на американския спорт, която продължава да се разгръща и в 21-ви век.

oбувки converse

Адрес на CONVERSE в София:

магазин 1 – бул. ” Васил Левски” 86

магазин 2 – Serdika Center, бул. ”Ситняково ” 48

————————————————————————————————————————————————

обувки geox

Сдържаност и интелигентност-обувкиtе GEOX – известни със своето удобство, добавяйки елегантност по всяко време и във всяка ситуация. Влезте удобно в света на модата с италиански стил за хармония и комфорт.

обувка geox

Адрес на GEOX в София:

бул. ”Витоша” 46,

ул. ”Граф Игнатиев” 9,

Serdika Center, бул. “Ситняково” 48 – Етаж 1

————————————————————————————————————————————————

обувки hot spot

На едно място модерни облекла и висококачествени обувки, ексклузивен дистрибутор на отвърдени световни марки и нови перспективни брандове. Първи по рода си в България, завладял голям пазарен дял благодарение на селекция от предлагани марки и продукти, както и на позиционирането си на престижни централни локации в големите градове на България, създавайки своя франчайз система и тн. Още не сте се досетили? Е ще задоволим любопитството ви и ще кажем – това е HOT SPOT, верига магазини в който пазаруването се превръща в хоби и удоволствие.

обувка hot-spot

Адрес на GEOX в София:

CCS, бул. ” Арсеналски”2, ет.1;

пл. ”Славейков” 8;

Mall of Sofia, бул. ” Стамболийски” 101, ет. 1;

бул. ” Витоша” 84;

бул. ” Граф Игнатиев” 53

————————————————————————————————————————————————

обувки lacoste

Според проучвания, на всяка секунда в света се продават по 2 артикула на марката която ние ви представяме. Освен че в техните магазини са едни от най-качествените обувки, човек може например също така да закупи тениска с уникалната си специфична кройка-къси ръкави и якичка. Марката е само една, когато ценностите са : автентичност, практичност, елегантност и комфорт. Всичко това е LACOSTE- шампион във всекидневния живот на тенис кортовете и голф игрищата.

обувки lacoste

Адрес на LACOSTE в София:

Mall of Sofia, Бул. ”Ал. Стамболийски” 101

Serdika Center, бул. “Ситняково” 48, магазин Scandal

София, ул. Солунска 19, магазин Scandal

————————————————————————————————————————————————

обувки united nude

” Спиращи дъха”- да, когато пишем за тях и ние затаяваме дъх, а когато погледнем моделите им ни се иска само едно- високи заплати и всички техни колекции. Вече определено сме щастливци, защото можем да намерим страхотните обувки на UNITED NUDE и на българския пазар. Те са изключителен архитектурен шедювър, a дизайнът им може да се опише с три думи- изчистен, иновативен, елегантен. Футуристични модели, които пресъздават архитектурни форми в обувки. За вас остава единствено удоволствието да ги обуете.

обувки united nude

Адрес на United Nude в София:

Serdika Center – бул. ”Ситняково ” 48;

CCS, бул. ”Арсеналски” 2;

ЦУМ, ет.1, бул. „Витоша“ 23,

————————————————————————————————————————————————

обувки KK

Неможем да пропуснем и обувките създадени за малките крачета. Имено тук представяме марката за обувки KK. Колев и Колев създават качествени и красиви детски обувки, съчетание на оригинален дизайн стъпващ на основата “правилно развитие на детското краче”. Това са обувки, които да защитават и водят детето безгрижно в своите игри докато расте. Създадени за игра!

обувчици kk

Адрес на KK в София:

Mall of Sofia – партер, бул. Ал. Стамболийски 101

The Mall – партер, бул. “Цариградско шосе” 115;

Serdika Center, етаж -1, бул. “Ситняково” 48;

CCS, бул. “Арсеналски 2″, сутерен 1

Билла Маркет Младост – бул. Александър Малинов;

Sky City, 1 ет., ул. “Коста Лулчев” 52;

Детски хипермаркет Комсед – бул. “Т. Каблешков” 76

Силвър Център – ж.к. Люлин

————————————————————————————————————————————————

обувки gianni

Ще представим и една българска търговска марка създадена пре 1995г. Ползвайки усета и вижданията на италиански дизайнери, oбувните изделия на GiAnni са съобразени с ергономията, отличават се с удобство, модерен дизайн и качествена изработка. Екипа от дизайнери създава всеки сезон повече от 500 уникални съвременни модела, стремейки се да задоволи изискванията на взискатения клиент.

обувки gianni

Адрес на GiAnni в София:

Mall of Sofia, bул. ”Ал. Стамболийски” 101;

Serdika Center, бул. “Ситняково 48″;

ул. “Граф Игнатиев”35

————————————————————————————————————————————————

обувки nine west

NINE WEST – основанa през 1978, получавайки името си от адреса където първоначално се е намирала в Ню Йорк. Днес компанията е любима на всяка жена по света, предлагайки не само невероятни обувки, признати като абсолютен lifestyle в реалния моден живот, но и чанти, очила, бижута, колани , шапки. NINE WEST е наистина доверен моден съветник. Продаван в 60 държави, предпочитан от милиони стилни и елегантните дами.

обувки nine west

Адрес на NINE WEST в София:

бул. ”Витоша ”63;

The Mall, бул. “Цариградско шосе” 115

————————————————————————————————————————————————

обувки humanic

Не просто магазини, а международна верига от магазини за обувки. Правилното място за всички истински почитатели на качествени обувки – с тези думи описваме магазини за обувки HUMANIC. Още от 1872г.HUMANIC показват страста си към обувките. В магазините може да намерите голямо разнообразие от стоки. Ще бъдете обслужени невероятно, ще закупите качествен продукт и с нетърпение ще ги посетите отново.

обувки humanic

Адрес на HUMANIC в София:

Serdika Center, бул ”Ситняково” 48;

The Mall, бул. ”Цариградско шосе” 115

А отделно, ако се чудите от къде да поръчвате разни дрехи онлайн, включително и обувки, можете да разгледате този каталог за магазини с online поръчка. Защото не всеки обича да се разхожда с часове и да пазарува. Някои просто обичат да си седят и да си паразуват online.